Vitorlás bérlés - Főmenü

Vitorlás bérlés


Vitorlasberles meretMindenkinek kell egy jó kaland. Egy? Inkább egy tucat. Ehhez kínál igazán jó terepet a balatoni hajóbérlés, az ETAP 22-es vitorlás, amelyet mi a balatonszemesi kikötőben horgonyzunk. Azaz csak szeretnénk, ha időnként egy kicsit pihenne, de olyan sokan kapnak kedvet balatoni hajóbérléshez, hogy tavasztól őszig keveset áll a hajó a kikötő oszlopaihoz rögzítve.

A legtöbben kirándulni szeretnének a vitorlással és valljuk be, meg kell érteni azokat, akik az efféle szabadságra vágynak. Sétahajózás egy vitorlással, ráadásul olyan hajóval, amelynek a kajütjében öten is elférnek, roppant biztonságos, azt mondják róla még a hajózáshoz nagyon értők is, hogy szinte lehetetlen elsüllyeszteni. Vagyis a kevésbé gyakorlott hajósok is magabiztosan kormányozhatják, használhatják a vitorlást, olyan élményben lesz részük, ami semmi mással nem hasonlítható.

Minden egyes hajóbérlés a Balatonon más és más élményekkel gazdagítja a víz szerelmeseit. Minden egyes vitorlázás más és más, mint ahogy a tavon sincs kétszer ugyanolyan idő. Másodjára vagy visszafelé is hasonló szél. De ezt ki kell próbálni, amihez a legalkalmasabb a vitorlás hajóbérlés és már lehet is tervezni a kirándulást. A legjobb a sétahajózást a Balaton déli partján kezdjük, nemcsak azért mert innen irigylésre méltón szép spektákulum mutatkozik az északi oldalon csúcsosodó bakonyi dombok felé. 

Bővebben